websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

080 BARCELONA FASHION #7

El concepte del 080 Barcelona Fashion

La creativitat i la innovació són els conceptes que inspiren el 080 Barcelona Fashion, sense oblidar la importància del mercat i la necessitat de donar sortida comercial a la moda.

El 080 Barcelona Fashion va néixer el juliol del 2007, amb l’objectiu de ser una plataforma per donar visibilitat als dissenyadors independents i esdevenir un referent del disseny i la moda d’avantguarda a escala internacional.

El 080 Barcelona Fashion és una iniciativa que impulsa el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Aquesta és la setena edició d’un esdeveniment que, des de l’edició pilot que va tenir lloc el juliol de 2007, ha anat creixent i ha anat consolidant-se fins al punt d’ocupar un espai en el circuit de la moda independent i convertir-se en una cita ineludible de la moda i el disseny d’avantguarda, tot transformant Barcelona en un aparador de primer ordre a escala mundial de les noves tendències catalanes i internacionals.

El 080 Barcelona Fashion aposta per la «cultura de la moda» en un sentit integral i pretén ser més que una passarel·la de moda. Per a la setena edició, s’han organitzat una sèrie d’activitats paral·leles i taules rodones que de segur tindran una bona acollida i aproparan la moda encara més al carrer.