websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

MANUEL BOLAÑO

Nascut a Barcelona però criat a Galícia, l’any  2002 es trasllada novament a la ciutat comtal per cursar estudis de moda a la Escuela Superior de Diseño y Moda Felicidad Duce.
Després d'un període de treball amb l'equip de disseny de Mango, Manuel Bolaño decideix iniciar la seva pròpia col·lecció.

El 2007 guanya el premi a la millor col·lecció de la seva promoció a  Bread & Butter Barcelona, participa a la Passarela Abierta de Múrcia i és premiat en el concurs  Jóvenes Creadores de Madrid i al Festival Noovo de Santiago de Compostel·la. A més a més, és seleccionat per participar en el Projecte Bressol de la Generalitat de Catalunya.

El setembre de 2008 presenta la seva primera col·lecció "Viudas", a la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

El març de 2009 torna a desfilar a la passarel·la 080 Barcelona Fashion amb la col·lecció "Peliqueiros" i la presenta al Rendez-Vous Femme de París. El setembre de 2009 presenta la col·lecció. "Canela en Rama" a la 080 Barcelona Fashion i el gener de 2010 presenta la col·lecció "¿Por qué todo ha de ser de color de rosa?".

El juliol de 2010 desfila amb la seva col·lecció "Algo de mi" a la passarel·la 080 Barcelona amb la qual guanya el Premi a la Millor Col·lecció femenina del 080 Barcelona Fashion.