websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

MONTSE LIARTE

Montse Liarte es va diplomar en disseny de moda el 2006 a l’escola BAU (Barcelona), i va completar els seus estudis amb cursos de sastreria i de perfeccionament de tècniques de costura.
Comença a treballar amb Elisa Amann en la segona línea de Josep Font, i  col·labora amb Desigual.

El 2007 guanya el “Premi modaFAD millor col·lecció 2007” i el "Premi Gilles-Rosier París", en la celebració dels premi Catalunya Dissenyadors Emergents 2007.

El 2008 es trasllada a treballar a París, i entra a formar  part de l’equip del dissenyador Lutz, treballa en diferents àrees com són el patronatge, el disseny o la producció.

El gener de 2009 torna a Barcelona i crea la seva pròpia marca “Montse Liarte”, basada en una línea personal. Estructurada, sòbria i urbana, agafa els valors tradicionals de vestir i els transforma en un estil modern, utilitzant la sastreria i donant al detall la rellevància que es mereix dins de les peces. Com les persones, les peces  estan plenes de petits matisos que són el que confereixen importància a la peça de roba.

Les seves tres col·leccions anteriors han estat presentades al “080 Barcelona Fashion Week” ; ss2010 “Passé Recomposé” /  fw 2010-11 “Fly the bird’s way”/ ss2011 “Focal Point”.