websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

OMAR KASHOURA

Omar Kashoura, d’arrels àrabs i angleses, va començar la seva carrera en el món de la moda en traslladar-se a Londres el 1999.

Es va graduar el 2004 amb matrícula d’honor al London College of Fashion i la seva aclamada col·lecció li va assegurar el Best International Menswear Designer (premi al millor dissenyador internacional de moda d’home) durant els premis Gen Art Style de Nova York el 2005. Kashoura va començar la seva carrera professional a Londres, a la casa de moda Preen, i més endavant va aconseguir una plaça d’assessor a Unconditional.

L’any 2006, Kashoura busca més creixement i reconeixement i decideix tornar enrere i acabar el seu màster a la prestigiosa Escola d’art i disseny Central Saint Martin’s.

Des que es gradua en el seu programa de màster, la marca d’Omar Kashoura esdevé coneguda i continua guanyant recolzament de la CFE (Centre per l’empresa de moda). El 2008 guanya el prestigiós premi Deutsche Bank Pyramid i el 2010, el New Generation Designer atorgat pel British Fashion Council.

L’objectiu de la marca és ser progressista (lideratge visionari, innovació i creativitat). Vol influenciar en la manera de vestir masculina i estableix fermament el seu look exclusiu de la implicació de l’home modern amb la roba elegant, amb acabats únics i detalls propis de la marca.

En poc temps, la marca és fàcilment recognoscible pel seu enfocament modern del color i per la vestimenta marinera, exclusiva de la marca. És respectat pels mitjans de comunicació i artistes internacionals i ha desfilat arreu del món: Londres, Nova York, Miami, Chicago, París, i el Japó (dins del certamen Arabian Fashion World).

Un dels propòsits de la marca és consolidar relacions exteriors. Per aquest motiu concentra el seu esforç en col·laborar amb empreses, amb nous projectes i esdeveniments i en desenvolupar estratègies claus per a la marca. Recentment, ha col·laborat amb Chris and Tibor en una línia de bosses de viatge per a homes i amb la marca turca Tween, en el disseny d’una línia de moda masculina per a la temporada Tardor 2010 i Primavera 2011.

Omar Kashoura ha estat guardonat amb el premi Newgeneration Designer pel BFC per la temporada Primavera 2011 i ha estat convidat recentment per produir una col·lecció amb la col·laboració de Topman under Lens per a la temporada Primavera 2012.