websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

SCHIPPER/ARQUES

Boris Schipper va néixer a Holanda el 1973 i Tomas Pedrosa Arques a Bèlgica el 1969, la marca SCHIPPER/ARQUES es va crear a Bèlgica l’any 2008.
Després de deixar la prestigiosa acadèmia Gerrit Rietveld d’Amsterdam, Boris Schipper va començar a dissenyar per a la vida nocturna i per a clients privats, primer en solitari i més tard amb el seu soci Tomas Pedrosa Arques.
La col·lecció SCHIPPER/ARQUES tracta de la celebració de la forma i la textura en una col·lecció amb forts contrastos entre estructures i fluïdesa i combina influències underground amb tècniques d’acabat d’alta costura.
Para atenció al detall, es tracta d’una col·lecció fràgil i agressiva que dibuixa un món d’elegància romàntica amb un teló de fons de fetitxisme refinat.
La passió pel tall i la creació i el poder d’utilitzar la roba per dibuixar la forma d’una silueta són la base de cada col·lecció.
Schipper i Pedrosa Arques van començar a treballar junts el 1998 com a estilistes per a clubs, vídeos musicals i moda, evolucionant fins a atendre clients privats de classe alta arreu del món. El seu enfocament conceptual i el seu relat contracultural, que explica una opinió oberta sobre tota la comunicació visual i el maquillatge, són una part essencial de la identitat de la marca.