websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

YIORGOS ELEFTHERIADES

Les col·leccions de Yiorgos Eleftheriades han desfilat per Atenes, París i Barcelona.

La seva filosofia es basa en el seu amor per les formes clàssiques. En la seva recerca per l’elegància contemporània, aspira a crear una veritable alternativa a l’estil urbà amb formes interessants, sastreria de qualitat i combinacions experimentals de teixits i textures. Sovint, li apassiona combinar materials o elements oposats. Les principals qualitats de la seva percepció del disseny són l’atemporalitat transestacional i un enfocament de la transició del dia a la nit glamurós i fresc.

Probablement les peces poden semblar minimalistes i amb línies molt definides quan es combinen entre si, però també es poden portar amb un estil més accessible i neoromàntic, juxtaposant teixits i siluetes.

Durant molts anys, ha col·laborat amb alguns dels directors, actors i actrius més importants de Grècia.

Respectuós amb el medi ambient, utilitza teixits naturals i ecològics des que va començar en el món de la moda.

El seu representant és Mc2 commercial showroom, de París.
Té distribuïdors a Grècia: YeshopInHouse; el Japó: Via Bus Stop stores, Raconter i Meme Designs; Corea: Supernormal; Itàlia: We Tad i Luisa via Roma; França: Kabuki; Regne Unit: Machine-A; Hong Kong: Uma Miy; Canadà: Basia; Egipte: LSquare; l’Aràbia Saudita: Ayla; etc.

El seus dissenys han aparegut en nombroses revistes com: Numéro Homme, Dapper Dan, Mixte, Soon, Vogue Japan, Harper’s Bazaar Japan, Dazed & Confused Japan, Amusement, Metal, Surface, Zoo Magazine, So Chic, Wallpaper, 10, ID, Gad Japan, Glamour,Citizen K, etc.