websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

JUAN ANTONIO ÁVALOS

Juan Antonio Ávalos és el jove dissenyador espanyol que dóna vida a la firma homònima de prêt-à-porter masculí fundada el 2009.
Va estudiar Disseny de Moda a FDModa, Barcelona. Durant aquest període col·labora amb professionals en diferents àmbits del món de la moda i rep el seu primer premi, “Tu Stilo, Tu Studio” de L’Orèal París, a Madrid.
El 2007 finalitza els seus estudis, i obté el tercer premi a la millor col·lecció, durant aquest any treballa per a la firma Antonio Miró.
Amb només tres col·leccions en el mercat, Juan Antonio és considerat una de les promeses del disseny espanyol; de fet, la seva primera col·lecció va merèixer el premi Catalunya Dissenyador Emergent en la primera edició del 080 Barcelona Fashion, la qual cosa li va donar l’embranzida necessària per formar-se a París durant l'any 2008 amb els dissenyadors Bernhard Willhelm, i va desenvolupar els prints de la col·lecció femenina SS 09, i Thomas Engel Hart.
A més, ha col·laborat amb firmes com ara Nike, Converse o Superga i fotògrafs com Björn Tagemose i Daniel Riera.
En l’edició de juliol de 2010 de la 080 Barcelona Fashion Week va ser guardonat amb el premi a la millor col·lecció masculina.