websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

JUUN.J

Es va graduar a l’Esmod, Seül el 1992, i va començar la seva carrera com a dissenyador amb Chiffons i més tard com a cap de disseny a Club Monaco i NIX. El 1999 va llençar la seva pròpia marca, Lone Costume, que desfila a la Seoul Fashion Week des d’aleshores. També ha col·laborat en nombroses ocasions amb l’artista japonès Nuts i l’artista anglès Simon Henwood.
Cada temporada ha col·laborat amb diferents marques com ara Reebok, Speedo, Linda Farrow, Chris & Tibor, Ground Zero, Cristophe Coppens, Kiroic, Lorenzo Petrantoni, entre d’altres. També ha estat convidat a algunes setmanes de la moda per participar-hi com a dissenyador convidat estranger i presentar la seva col·lecció en diferents mercats.
Juun ha estat guardonat per Samsung Fashion & Design Fund durant tres anys seguits des de 2009, i també ha estat nominat, guardonat i seleccionat en altres esdeveniments de moda i concursos.
Sovint, Le Figaro denomina els seus dissenys Detournement d’un Classique (Desviament d’un clàssic).
Juun es descriu a si mateix pel seu concepte de disseny i d’inspiració:
“M’agrada superposar diferents peces, canviar formes, retallar-les i convertir-les. M’encanta crear coses noves. El meu concepte bàsic de disseny és clàssic i de sastreria: reestructurar les peces clàssiques o desmuntar peces de roba per crear-ne de noves. La nova imatge de la marca ha estat creada barrejant peces clàssiques amb looks del carrer. La confecció és un element clau. De vegades m’inspiro en il·lustracions dels anys 20’ o dels anys 30’ i en gent del carrer.
Per això ho anomeno, Street Tailoring (Sastreria de carrer)”.