websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

MIQUEL SUAY

Miquel Suay, en aquesta ocasió, vol homenatjar els cavallers orientals amb una filosofia enfocada no només a lluitar per el seu "daimyo", sinó fer-ho sense perdre la seva humanitat i els valors bàsics.

Aquests homes valents del passat es regien per set virtuts: rectitud, coratge, benevolència, respecte, honestedat, honor i lleialtat.

S'alcen sobre les masses de gent que temen actuar. És absolutament arriscat. És perillós. És viure la vida de forma plena, completa, meravellosa. El coratge heroic no és cec. És intel·ligent i fort.

Les decisions que prenen i com les porten a terme són un reflex de qui són en realitat. No es poden amagar d’un mateix.

Les seves paraules són com les seves petjades, poden ser seguides allà on vagin.

D'aquesta manera Miquel Suay vol deixar palesa la seva visió en jaquetes i armilles armades de formes rectes, creades tant amb llanes gruixudes, com amb teixits tecnològics on s'aplica l’embuatat. Peces pensades per al dur hivern.

Cossos amb colls barca i mànigues japoneses amb una forma que emula la nostra propera lluna. De vegades, aquests cossos van complementats amb armilles d’estil cuirassa, caracteritzades per una forma trapezoïdal, tant en les cises com en la forma.

Els pantalons rectes queden empresonats al turmell mitjançant "cintes" repuntades.

Pel que fa al color, aquesta col·lecció està basada en els terracotes, sempre barrejant la rotunditat dels negres i els grisos. Són importants les pinzellades dels cireres que atorguen vigor i força a la col·lecció; els mostassa imprimeixen optimisme i llum i finalment el blau indi proporcionant pau i serenitat.