websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

JUSTICIA RUANO 9PM

HOTEL DECO

Un lloc on desitgem que es trobin a gust, es diverteixin i mirin amb alegria i optimisme cap al futur. Cada habitació està inspirada i dedicada a alguns dels grans artistes que durant els anys vint i trenta del segle XX van regalar a la nostra civilització el seu treball, la seva visió del món i la seva fantasia.

L’essència Decó vesteix les parets d’aquesta col·lecció.

Formes geomètriques, focus de llum i estructures rectilínies projecten un mostrari de teixits de qualitat excepcional: seda, vellut, jacquard amb brillantors metàl·liques... Destaquem el desenvolupament exclusiu i artesanal dels nostres brodats, que s’alien amb el color per crear dues paletes cromàtiques lluminoses i intenses: la gamma bronze i la gamma or.

És llavors quan el teixit dibuixa la línia de la col·lecció. Destaquen els vestits brodats, drapejats i asimètrics, que juntament amb altres peces ofereixen el look total. Peces estilitzades que vesteixen una dona femenina, sòbria però chic. Detalls que intensifiquen el caràcter decoratiu i ornamental del període Decó que, traslladat a aquesta col·lecció, crea un paral·lelisme entre la dona d’ahir i la d’avui. D’un art decoratiu de gran repercussió a una col·lecció que li ret homenatge.